Event Details

5:00 a.m. Jefferson St. at N. 6th St. and Capitol Blvd. & 8th St. at Idaho St. will be closed 

10:00 a.m. Full Road Closure 

11:00 a.m-12:00 p.m. Junior Novice 

11:30 a.m.-12:15 p.m. Kids’ Ride Registration & Autograph Session 

12:15-1:00 p.m. Kids’ Ride 

1:00 p.m. Expo Area Open 

1:30-2:15 p.m. Cat 4/5 (45 min) 

2:30-3:15 p.m. Masters 40+ (1/2/3) & Men 3 (45 min) 

3:30-4:00 p.m. Women 2/3/4 (30 min) 

4:15-5:15 p.m. Men 1/2/3 (60 min) 

6:00-6:30 p.m. Paracycle Relay (30 min) 

6:45-7:00 p.m. Opening Ceremony 

7:00-8:00 p.m. Women’s Pro 1/2 (60 min) 

8:15-9:30 p.m. Men’s Pro/Cat 1 (75 min) 

*Please note: all crosswalks will be CLOSED THE LAST 15 MINUTES OF THE MEN’S PRO RACE 

9:45-10:00 p.m. Awards Ceremony

  1. Registration/Bib Pickup
  2. Announcer’s Trailer
  3. Autograph Canopy
  4.  Kids’ Ride Registration
  5. Bike Repair

M – Medical Canopy

Port  –  Port-A-Potties

P – Parking 

Bike – Bicycle Parking

V –  Volunteer Check In

I – Information/Tokens

Med – Medical Canopy/First Aid