Event Details *

5:00 a.m. Jefferson St. at N. 6th St. and Capitol Blvd. & 8th St. at Idaho St. will be closed 

10:00 a.m. Full Road Closure 

11:30 a.m.-12:15 p.m. Kids’ Ride Registration & Autograph Session 

12:15-1:00 p.m. Kids’ Ride 

1:00 p.m. Expo Area Open 

2:00–2:45 p.m. Cat 4/Novice (45 min) 

3:00-3:45 p.m. Masters 40+ (1/2/3) & Men 3 (45 min) 

4:00-4:30 p.m. Women 2/3/4 (30 min) 

4:45-5:45 p.m. Men 1/2/3 (60 min) 

6:00-6:20 p.m. Opening Ceremony 

6:30-7:40 p.m. Women’s Pro 1/2 (70 min) 

8:05-9:15 p.m. Men’s Pro/Cat 1 (70 min) 

*Please note: all crosswalks will be CLOSED THE LAST 15 MINUTES OF THE MEN’S PRO RACE 

9:30 p.m. Awards Ceremony

  1. Registration/Bib Pickup
  2. Announcer’s Trailer
  3. Autograph Canopy
  4.  Kids’ Ride Registration
  5. Bike Repair

M – Medical Canopy

Port  –  Port-A-Potties

P – Parking 

Bike – Bicycle Parking

V –  Volunteer Check In

I – Information/Tokens

Med – Medical Canopy/First Aid

Share this Page